Om NORDFLEX

Vi er en danskejet forsikringsmæglervirksomhed med styrken til at agere og nærheden til at bevare den personlige kundekontakt.

Præsentation

001

Hvem er vi?

NORDFLEX er en danskejet uafhængig international forsikringsmæglervirksomhed, der blev grundlagt i 1982.

002

Hvad laver?

Som Uafhængige Internationale Forsikringsmæglere formidler vi forsikringer for vores kunder og håndterer skadesanmeldelser.

003

Hvorfor gør vi det?

I en branche med mangel på transparens, er der brug for gennemsigtighed og ærlig rådgivning. Vi er drevet af gode, tætte relationer. 

Vi bygger på relationer og tætte samarbejder

Kundelisten tæller alt fra private til nogle af landets meget store forsikringskunder, og vi tør derfor godt sige, at ingen opgaver er for små eller for store.

Det vigtigste for os er en fælles målsætning om et langvarigt og stabilt samarbejde.

De største af vores kunder har været hos os i mere en 20 år, og den rådgivning, NORDFLEX kan tilbyde, bygger således på mangeårig erfaring – en erfaring som vores kunder fortsat kan nyde godt af fremover.

Nordflex i tal

Dedikerede mæglere

%

Ærlighed og engagement

Grundlagt

Boliger fosikret

Grundfortælling

NORDFLEX Internationale A/S er en danskejet forsikringsmæglervirksomhed. Vi blev grundlagt i 1982 og er i dag solidt funderet, både fagligt og økonomisk med hovedkontor i Allerød, Nordsjælland.

Vi er godkendt og under tilsyn af Finanstilsynet jf. lov om forsikringsmæglervirksomhed, og lever op til lovens krav om blandt andet økonomi og egen ansvarsforsikring over for vores kunder.

Som mellemstor virksomhed i branchen med 13 medarbejdere, har vi styrken til at agere og nærheden til at bevare den personlige kundekontakt. Vi er et stærkt team af forsikringsrådgivere med mange specialer, og vi formidler forsikringsløsninger inden for alle aspekter af erhvervsforsikring samt inden for livs- og pensionsforsikring.

En af vore forcer er det tætte samarbejde internt. Vi arbejder i en god og afslappet atmosfære, som motiverer os til at yde vores allerbedste og sikre optimale løsninger.

Vi kan levere hyldevarer, men vi vil langt hellere bruge vores mangeartede kompetencer til at skabe individuelle forsikringsløsninger, når dette er til fordel for kunden. Dvs. vi følger ikke automatisk en bestemt opskrift, men gør meget ud af at tilpasse løsninger efter den enkelte kundes behov og tilfører gerne det ekstra, der gør, at vi skiller os ud.

NORDFLEX er medlem af Forsikringsmæglerforeningen i Danmark. Forsikringsmæglerforeningen sikrer, at NORDFLEX lever op til lovens krav om uddannelse, etik, økonomi, professionel ansvarsforsikring m.v.

Mød os

Vores medarbejdere

NORDFLEX tror på, at unikke medarbejdere er med til at gøre hverdagen spændende og farverig, hvilket smitter positivt af på arbejdsklimaet og dermed videre på vores rådgivning.

Mads Horvitz Larsen