Karriere

Bliv en del af vores fantastiske team i Nordflex

Ansøgning

Vi er altid på udkig efter den rigtige profiler

Oftest vokser vores organisation gennem knopskydning, når det rigtige menneske kommer ind af døren eller et konkret projekt kræver særlige kompetencer i længere eller kortere tid.

Måske ved du noget vi ikke ved – måske kan netop du gøre os markant bedre end vi er i dag, og flytte os nye steder hen. 

Inden du søger skal du være opmærksom på at hos Nordflex er mere optagede af dine erfaringer som problemknuser og udvikler af nye ting, end vi er af dine eksamenspapirer.

Alle medarbejdere hos Nordflex har kundekontakt som deres vigtigste opgave, så vi forventer at du både kan tale i telefon og skabe relationer ansigt til ansigt. Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger elektronisk.

Send ansøgning

Beskriv præcist hvor i Nordflex organisation, du ser at du kan gøre os bedre, og send din ansøgning til info@nordflex.dk.

Medarbejderne er hjertet i vores forretning

Det er vores medarbejdere, der er drivkraften i vores arbejde – derfor passer vi godt på dem. Vi har stor respekt for vores medarbejdere, og sammen står vi professionelt stærkt.

  • NVi har stort fokus på, at det er en rar arbejdsplads
  • NVi har en professionel tilgang – men højt til loftet
  • NGode udviklingsmuligheder og høje ambitioner

Mød os

Vores medarbejdere

NORDFLEX tror på, at unikke medarbejdere er med til at gøre hverdagen spændende og farverig, hvilket smitter positivt af på arbejdsklimaet og dermed videre på vores rådgivning.

Mads Horvitz Larsen