Forsikringsmægler

Vi sørger for, at du får den rigtige dækning til den rigtige pris
Få et gratis forsikringstjek

4 gode grunde

Derfor skal du vælge en forsikringsmægler til at forhandle dine forsikringer

1. Vi repræsenterer kunden

Vi er kundens mand og varetager dine interesser både ved forhandling af forsikringer og i skadessituationer. Det vigtigste for os er en fælles målsætning om et langvarigt og stabilt samarbejde.

2. Uvildig rådgivning

Vi har ikke præferencer overfor nogle forsikringsselskaber og vi har ikke aftaler under bordet. Vi anbefaler dem, der kan levere den bedste kombination af pris og produkt, så du er sikret den rigtige løsning.

3. Markedkendskab

Vores markedskendskab og erfaring styrker os i en konkurrencesituation. Vi er gamle i branchen, samtidig med, at vi er ”nye”. Vi ved hvem der kan hvad, rigtig godt.

}

4. Spar tid

Det kan være uoverskueligt at skulle indgå forhandling med en række forsikringsselskaber selv. Overlad i stedet opgaven til os som står for forhandling og løbende kommunikation med selskaberne.

Forsikringsmægler

Hvad er en forsikringsmægler?

Forsikringsmægleren rådgiver sine kunder i forsikringsspørgsmål og forhandler med forsikringsselskaber om tilbud på kundernes forsikringsdækninger.

Forsikringsmægleren varetager desuden løbende administration og ajourføring af forsikringerne, hvilket ikke mindst i skadesituationer betyder, at kunden reelt har forsikringsekspertisen på sin side af bordet.

NORDFLEX

Kort om os som partner

Vi lægger vægt på, at vore løsninger er individuelt tilpassede, så de møder kundens behov, hvilket betyder, at vi stiller krav til udbyderne om at tilbyde de individuelle produkter, den ideelle løsning kræver.

Om nødvendigt udvikler vi helt nye forsikringsprodukter, som matcher virksomhedens og medarbejdernes særlige ønsker og behov.

Vores styrke er bl.a. den daglige servicering/administration, det gennemarbejdede udbudsmateriale, samt specielt udviklede IT-værktøjer til opfølgning af risikovurdering, løbende tilpasning, skadesbegrænsendeforanstaltninger samt forsikringsadministration.

Vore kunder bliver løbende holdt ajour via bl.a. forsikringsoversigter, skadestatistikker og årsrapporter.

Vores proces

Sådan foregår det

Et langvarigt samarbejde

Når forsikringerne er etablerede, er det vores opgave at vedligeholde dem, bl.a. ved at overvåge udviklingen på markedet og analysere eventuelle risici, før skaderne opstår.

Gennem denne porteføljeovervågning har vi oplevet, at såvel skadesfrekvens som erstatning reduceres med mere end 30%.

Resultatet er færre ærgrelser, sparet arbejde og ikke mindst direkte præmiereduktion. Når skaden alligevel sker, står vi naturligvis til rådighed med et komplet serviceapparat.

Nordflex i tal

0%

Vækst

0

Rejseforsikringer

0

Boliger forsikret

0

mio. kvm boligareal

Sektorer

Kundelisten tæller alt fra private til nogle af landets meget store forsikringskunder, og vi tør derfor godt sige, at ingen opgaver er for små eller for store.

Bolig og ejendomme

Et samarbejde bygget på åbenhed, tillid og et højt informationsniveau – begge veje.

Industri og erhverv

Dyb indsigt i kundernes behov, ønsker og krav - nationalt og internationalt.

Offentlig og forsyning

Med stor erfaring og styr på udbudsprocesser skaber vi sikkerhed og overblik.

Mergers & Acquisitions

Reducere transaktionsrisici, sikre gennemførsel samt beskytter investeringen og køber.