Et stærkt team

Vi har allieret os med den anerkendte designer og marketing specialist Nicolai Sørensen

Hos Nordflex A/S er vi klar til at stå stærkt positioneret online.

Nicolai Sørensen fra Allerød

Freelance webdesigner i Allerød

Nicolai Sørensen er webdesigneren bag denne hjemmeside. Jeg har arbejdet med webdesign og webudvikling siden 2011, hvor jeg stiftede min første freelance-virksomhed. Siden har jeg designet hjemmesider for en lang række af virksomheder indenfor stort set alle brancher.

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvem jeg er, og hvilke projekter jeg har lavet gennem tiden, er du mere end velkommen til at besøge min hjemmeside. Her finder du samtidig et lille udpluk af hjemmesider, jeg har designet og udviklet for mine kunder.

Min spidskompetence er professionelt og konverterende webdesign, men jeg arbejder også med online markedsføring. Det gør jeg primært for de kunder, hvor jeg også har designet hjemmesiden. Det er primært gennem organisk SEO og Google Ads, jeg hjælper kunder med at skabe vækst. 

Google Ads

Google Ads, der tidligere gik under navnet AdWords, er betegnelsen for Googles annonceringsværktøj. Her er det muligt at betale sig til gode placeringer i Googles søgeresultater på søgeord, der er relevante og kan drive værdifuld trafik til hjemmesiden.

SEO

SEO, der står for søgemaskineoptimering, er ligeledes en disciplin indenfor online markedsføring, der har til formål at skabe gode placeringer i Google. Her handler det dog om de organiske søgeresultater, som ikke er dem, man betaler for.

Her gælder det om at kende til de faktorer, som Google lægger vægt på, når de analyserer en hjemmeside. Det handler blandt andet om det tekniske fundament, som siden er bygget op omkring, men også det indhold, der er på hjemmesiden. Ved at fokusere på en gennemarbejdet søgeordsanalyse er det muligt at kortlægge de søgeord, der skal indgå i indholdet.

Udvalgte referencer

Virksomhed: Nemovo ApS
Kategori: Håndværk og byggeri
Virksomhed: Kæledyrsguiden
Kategori: Køb og salg af kæledyr
Virksomhed: COPARK
Kategori: Parkeringsselskab
Virksomhed: LJ Electric
Kategori: Autoriseret elektriker